Producers en co-producers

Op zoek naar een producer voor jouw muziek?


Ben jij een talentvolle muzikant of DJ of de manager hiervan? Een artiest die hard aan de weg timmert, maar muzikaal ondersteuning kan gebruiken van een van onze ghost- of co-producers? Thunder Studio zorgt ervoor dat jouw singles naar het volgende niveau gaan. Onze producers gaan graag met jouw song aan de slag.

Misschien ben je zelf al goed bezig als producer, maar missen jouw platen de finishing touch. Misschien ben je geholpen met een goede sessiemuzikant of songwriter. Hoe dan ook: onze co-producers gaan in overleg met jou aan de slag om het beste uit jouw plaat te halen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Ghostproducties en co-producers

Het klinkt misschien als een vies woord: ghostproducers. Maar dat is zeker niet zo. Het is nu eenmaal een feit dat de grootste en bekendste artiesten regelmatig platen laten maken door een ghostproducer, omdat ze simpelweg geen tijd hebben om een dergelijke productie zelf uit te werken. Onze producers en schrijvers hebben muziek uitgebracht voor artiesten op labels als Spinnin’, Warner, Sony, KnightVision, Ministry of Sound, Kittball, Armada, Kitsune en Defected.

Ben jij een opkomende artiest of DJ en wil jij in the picture blijven met nieuwe muziek, maar heb je te weinig tijd of ervaring om zelf producties van A tot Z uit te werken? Neem contact met ons op! Onze ghostproducer en co-producers gaan graag met je aan de slag.

Ook hebben we altijd directe volledige songs en song ideeën liggen, die wachten op de juiste artiest! Neem contact met ons op voor een lijst met uitgewerkte demo’s.