Thunder Music Group Team

Rowen Smeets

Hoofd Productie, Arrangeur, Master Technicus

Favoriete genres: House, internationale Pop, Urban, Latin, Nederlandstalige Pop

Je moet er niet vreemd van opkijken als je een productie van Rowen hebt gehoord, zonder dat je het weet. Als (ghost-)producer voor diverse nationale en internationale top-acts bracht hij al platen uit via bijna alle grote labels, waaronder de grote drie: Sony, Warner en Universal. De radio of top 40 halen is voor hem eerder regel dan uitzondering. Als hoofd productie van Thunder Music Group verzorgt hij behalve productie ook de eindredactie over andere producties van onze producers, zodat onze kwaliteit onverminderd hoog blijft.

Bert Habets

Marketing, A&R, Producer, DJ

Favoriete genres: Disco, House, Pop

Hij wilde al aan de slag in de muziekbranche vanaf het moment dat hij een radio kreeg. Als organisator van schoolfeestjes begon hij al op zijn 14e en al snel draaide hij door heel Nederland en Belgie als DJ. Als producer heeft hij al diverse Beatport en Traxsource top 10 hits gehad, maar ook als ghostproducer timmert Bert hard aan de weg. Samen met Jochem en Rowen heeft Bert Thunder Music Group opgericht.

Jochem Ramaekers 

Marketing, DJ, Events

Favoriete genres: House, Tech House, Deephouse en House Classics

Van de gabberperiode tot de komst van de megafestivals: Jochem heeft het allemaal meegemaakt. Als programmeur runde hij enkele discotheken, als DJ draaide hij 5x op Tomorrowland, als organisator host hij diverse populaire clubevenementen, als producer behaalde hij een hitnotering in de Nederlandse top-40. Behalve dancemuziek, gaat zijn hart ook harder kloppen van goede marketingcampagnes!

Bryan Raets

Hoofd Productie, Arrangeur, Master Technicus

Favoriete genres: Allround, Film, Reclame, Commercials

Hij werkt aan de meest uiteenlopende genres en heeft inmiddels al op meer dan 800 producties zijn stempel gedrukt. Zijn aanpak is zeer pragmatisch en zijn focus ligt voornamelijk op karakter en ‘vibe’. Als geen ander weet hij in ‘no time’ een idee te schetsen. Altijd met een open visie en het doel de best mogelijke song te schrijven, ongeacht welke muziekstijl. Naast zijn compositiewerk voor popmuziek, film en commercials, is hij dan ook een veelgevraagd arrangeur en producer op het gebied van feestmuziek en carnavalsmuziek.

Niek Braun

Sessiemuzikant, Drums, Gitaar, Piano

Favoriete genres: House, Jazz, Funk, Disco, Pop

Afgestudeerd als jazz-muzikant aan het Conservatorium in Utrecht, maar heeft zichzelf inmiddels ontwikkeld als multi-instrumentalist: van drums tot basgitaar, van piano tot gitaar: in no time weet hij zich ieder instrument eigen te maken. Ondanks zijn achtergrond in de jazz heeft hij een grote voorliefde voor electronische muziek en laat hij zich beïnvloeden door artiesten als Disclosure, Nile Rodgers, Gorgon City of Daft Punk.

Eric Brugmans

Sessiemuzikant, Gitaar 

Favoriete genres: Jazz, Funk, Disco, Pop, Sessiewerk

Als afgestudeerd gitarist is Eric Brugmans een zeer ervaren en getalenteerde muzikant, die eerder al werkte voor bekende namen als Wulf en Miss Montreal. Hoewel hij afgestudeerd is aan het conservatorium, heeft hij ook een grote voorliefde voor popmuziek. Eric is goed en snel in het vertalen van ideeën, hooks, riffs en guitar licks. Dat maakt hem een veelgevraagd en gewaardeerd sessiemuzikant. Hij speelt zoveel gitaar dat het zijn tweede natuur is geworden.