Toplines en songteksten

Een perfecte instrumental gemaakt die nog een vocaal kan gebruiken?


Ben jij een producer of muzikant en op zoek naar die speciale song die écht het verschil maakt? Het creëren van een onderscheidende vocaal met goede melodie is een vak apart. Onze ervaren songwriters gaan graag voor je aan de slag en schrijven catchy toplines en songteksten voor jouw nieuwe single, track of EP. Zo hebben ze al toplines geschreven voor artiesten op labels als Spinnin’, Warner, Sony, KnightVision, Ministry of Sound, Kittball, Armada, Cloud9, Kitsune en Defected.

Een goede vocal kan jouw song maken of breken. Onze writers hebben ervaring met het schrijven van toplines en songteksten voor diverse pop-, hiphop en dance artiesten. Zo bedenken ze ook voor jou een catchy vocale melodie op basis van jouw wensen en referenties. Het enige wat je hoeft te doen is jouw idee aan te leveren: bijvoorbeeld een instrumental, beat of melodie. Onze schrijver gaat aan de slag en voorziet je van een voorstel op basis van jouw idee, ingezongen door een demozanger. Deze lyrics kun je daarna laten opnemen door een eigen zanger of zangeres. Ook kunnen we dit idee opnemen met één van de ervaren vocalisten of sessiemuzikanten die aangesloten zijn bij onze studio. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ready To Go – toplines

We schrijven niet alleen toplines op maat. We hebben daarnaast diverse klant- en klare toplines liggen die wachten op de juiste muzikale productie! Schrijf je eigen productie of arrangement rondom dit idee en creëer je eigen idee. Neem contact met ons op voor meer informatie en een actuele demolijst.