Muziek op maat

Zoek jij muziek op maat voor jouw video of commercial?


De juiste muziek bij de juiste video maakt het verschil. Jouw product of bedrijf is iets waar je trots op bent. Je hebt een prachtige video of commercial laten maken, maar het kippenvel-moment ontbreekt. De juiste muzikale omlijsting kan daarvoor zorgen, maar waar vind je deze muziek? Het licenseren (oftewel syncen) van een bekende plaat past niet binnen jouw budget.

En nu? Onze huisproducers maken muziek op maat voor jouw commercial, video of aftermovie. Geen moeilijk gedoe met rechten. Een unieke eigen song voor jouw video of bedrijf. Laat het kippenvel maar komen.

Rechtenvrije muziek

Je kent het wel: je hebt een fantastische video van jouw product of  evenement, maar al die rechtenvrije “stock-“songs die je online kunt vinden zijn afgezaagd, te saai, of passen net niet bij jouw product. En nu? Dat kan makkelijker én beter.

Onze producers maken rechtenvrije muziek die wél blijft hangen. We hebben een ruime catalogus aan muziek, beats en instrumentals liggen, maar kunnen daarnaast ook muziek op maat maken voor jouw video. Zo val je wél op tussen de rest.

Neem contact met ons op voor meer informatie.